Het begint bij gemak.

Gemak en service, Dat is onze belangrijkste missie. Ons leven wordt steeds drukker, de sociale verantwoording wordt groter en rust vinden wordt moeilijker. Om jouw leven makkelijker te maken tijdens het opvoeden van je baby hebben we een manier bedacht om je daarbij te helpen. Een maandelijks abonnement dat precies is afgestemd op jouw behoeften.

We zien het overal terug in alle elementen van ons leven;

De maaltijdboxen van Hello Fresh en Marley Spoon zorgen ervoor dat we niet meer na hoeven te denken over wat we vanavond gaan eten. Je krijgt alles vers afgeleverd.

Een Boldking of One Dollar Shave Club abonnement die inspeelt op het scheren van mannen door scheerproducten zoals mesjes en verzorging per maand af te leveren. Dit zodat je als man elke maand scherpe mesjes , met de juiste techniek scheert en een verzorgde huid hebt.

Ten slotte heb je ook een Netflix of Spotify die entertainment bundelt en je in staat stelt om gemakkelijk op elke plek een film te kijken of een album te beluisteren.

Het begint bij gemak. Het gemak van het niet meer hoeven nadenken,  zorgen en zoeken naar de oplossing iets wat je dagelijks ervaart.

De uitdaging van het ouderschap

Het krijgen van je kleine wonder is hoogstwaarschijnlijk een van de mooiste momenten van je leven die je voor altijd bij zullen blijven. De eerste woordjes, stapjes, het lachen, het huilen en hoeveel het kind zich nu al aan jezelf of je partner doet denken.

Wat u waarschijnlijk minder bijblijft zijn de minder leuke aspecten van ouderschap. Zoals de eindeloze stroom aan luiers en verschillende maten, doekjes, de kosten en wanneer de luiers weer eens op zijn en de laatste luier zit vol..

Veel ouders vinden het fijn meer tijd te spenderen aan hun kind en minder om te kijken naar de vervelende maar noodzakelijke onderdelen als het kopen van luiers en doekjes. Maar ook het niet meer hoeven zoeken naar de juiste luier in de reclame.

Veel ouders zijn op zoek naar gemak en dat is waar wij van Baby Box Today je perfect bij kunnen helpen. Met onze Baby Boxen houd je meer tijd over voor de leuke delen van het ouderschap en proberen wij met elke Box bij te dragen aan leuke herinneringen.